USTANOVA ZA CJELOŽIVOTNO UČENJE MAGISTRA SLAVI 10. ROĐENDAN

 

U listopadu 2018. Ustanova za cjeloživotno učenje Magistra obilježava 10 godina djelovanja.

Ustanova za cjeloživotno učenje Magistra je ustanova za obrazovanje odraslih osnovana 2008.godine u Puli, koja je svoje djelovanje tijekom godina proširila i u druge gradove: Rijeku, Zagreb, Osijek, Zadar i Split.

Iako je inicijativa za osnivanjem Ustanove bila potaknuta potrebom za educiranjem suvremenih i kvalitetnih kadrova u turizmu, zbog novih potreba tržišta rada kreirali smo i mnoge edukacije iz uslužnih djelatnosti, poljoprivrede irekreacije.

Najtraženije edukacije tijekom posljednjih godina su osposobljavanja za Nutricionista, Instruktora fitnesa u teretani i Instruktora grupnog fitnesa uz glazbu.

Posebno smo ponosni na program osposobljavanja za Nutricionista jer smo jedina ustanova u RH koja ima program osposobljavanja za Nutricionista odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

U ponudi Ustanove nalazi se 30 programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja odobrenih od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji se po završetku upisuju u e-radnu knjižicu.

Svi naši programi osposobljavanja i usavršavanja usklađeni su s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i Europskim kvalifikacijskim okvirom (EQF).

Povodom 10-og rođendana Magistre pripremili smo brojne pogodnosti za sve polaznike.