Edukacija ručne limfne drenaže osposobljava polaznike za izvođenje ručne limfne drenaže cijelog tijela kod zdravih osoba. Uključuje teorijska znanja o djelovanju ručne limfne drenaže, indikacijskom području te kontraindikacijama. Radionica je namijenjena profesionalnim maserima kao i svima koji žele proširiti lepezu svojih vještina.

Limfna drenaža je jedinstvena tehnika za održavanje i poboljšanje psihofizičkog zdravlja, uklanjanje stresa i relaksaciju. Osnovna svrha joj je uspostavljanje ravnoteže među tekućinama u organizmu, a uveo ju je dr. Vodder početkom dvadesetog stoljeća. Iskustva su pokazala da je korisna ne samo kod osoba koje imaju zdravstvenih problema nego i kod zdrave populacije, a odlično se može kombinirati s drugim wellness uslugama. Sastavni je dio mnogih anticelulitnih programa, programa mršavljenja i opuštanja.
Radi se o manualnoj tehnici koja slijedi anatomski određene pokrete na vrlo specifičan način medicinski definiran.
Precizno odmjeren pritisak dlanova, kao i točno određen ritam pokreta usklađen s fiziološkim i biološkim ritmom organizma i njegovog limfnog protoka, duboko i temeljito djeluju na pojačanu izmjenu tekućina, čime se značajno ubrzava otplavljivanje toksina, eliminacija suvišne tekućine iz tkiva, smanjuju otkline, reducira celulit.

Limfna drenaža je nenaporna tehnika za masera, ne traži mišićno naprezanje niti izaziva fizički zamor. A rezultati postaju vrlo brzo vidljivi kod klijenta, pa su na taj način oboje motivirani za nastavak terapije.

Trajanje radionice

45 nastavnih sati

Termini i mjesto

Pula: travanj-svibanj 2023.

Ustanova Magistra Program Edukacija Radionica Limfna Drenaža
Ustanova Magistra Program Edukacija Radionica Limfna Drenaža

Predavačica

Ksenija Mračević, mag.physioth.

Uvjeti za upis

1. Poznavanje anatomije i fiziologije

2. Završena minimalno osnovna škola

2. Navršenih 18 godina života

Cijena programa

350 € (2.637,08 kn) za jednokratno plaćanje

Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

U cijenu su uračunati nastavni materijali, skripta i izdavanje potvrde  o završenoj radionici ručne limfne drenaže.

Pošalji upit    Odaberi lokaciju edukacije

    Pročitao/la sam i prihvaćam Izjavu o privatnosti.