Ustanova Magistra Ronjenje
Ustanova Magistra Program Ronjenje
VODITELJ RONJENJA U TURISTIČKO-REKREATIVNOM RONJENJU

Polaznik programa Voditelj ronjenja u turističko-rekreativnom ronjenju steći će znanja i ovladati vještinama potrebnim za organizaciju i vođenje grupa ronilaca u turističko-rekreativnom ronjenju. Upoznat će se s psihološkim potrebama čovjeka i načinima kako ih zadovoljiti, te steći sposobnosti za vođenje uspješne komunikacije. Ovladat će znanjima za provođenje sigurnog ronjenja i pružanja prve pomoći roniocima.

INSTRUKTOR RONJENJA U TURISTIČKO-REKREATIVNOM RONJENJU

Polaznik programa Instruktor ronjenja u turističko-rekreativnom ronjenju steći će znanja i ovladati vještinama potrebnim za organizaciju i vođenje edukacije ronilaca u turističko-rekreativnom ronjenju. Upoznati se s psihološkim potrebama čovjeka i kako ih zadovoljiti, te steći sposobnosti za vođenje uspješne komunikacije. Ovladat će znanjima za provođenje sigurnog ronjenja i pružanja prve pomoći roniocima.

RONILAC U RIBARSTVU

Polaznik programa Ronilac u ribarstvu steći će znanja i ovladati vještinama potrebnim za ronjenje i obavljanje aktivnosti u marikulturi, te ovladati znanjima za provođenje sigurnog ronjenja i pružanje prve pomoći roniocima.

VODITELJ RONILAČKOG CENTRA

Polaznik programa Voditelj ronilačkog centra steći će znanja i ovladati vještinama potrebnim za organizaciju poslovanja. Ovladat će znanjima o ronilačkim centrima i njegovim sadržajima, te opremom. Upoznat će se s psihološkim potrebama čovjeka i načinima kako ih zadovoljiti, te steći sposobnosti za vođenje uspješne komunikacije.