Ustanova Magistra Rekreacija
Ustanova Magistra Program Rekreacija
INSTRUKTOR FITNESA

Polaznik programa Instruktor fitnesa steći će znanja i vještine potrebne za dobru organizaciju, provođenje i nadziranje fitnes treninga, prilagođavanjem načina vježbanja motoričkim i funkcionalnim sposobnostima polaznika, te odabirom najboljeg oblika i metode vježbanja, kao i planiranjem fitnes treninga kroz odabir vježbi, određivanje intenziteta i dužine vježbanja. Polaznik će naučiti samostalno kreirati individualne kratkoročne i dugoročne fitnes programe,  komunicirati na primjeren i kulturan način s polaznicima, te primijeniti pravila zaštite na radu u prostorima za vježbanje i pružiti prvu pomoć polaznicima.

INSTRUKTOR FITNESA U TERETANI

Polaznik programa Instruktor fitnesa u teretani steći će znanja i vještine potrebne za dobru organizaciju treninga u teretani, primjenjujući principe i pravila sportskog treninga i suvremene nastavne metode. Također, steći će znanja o pravilnom izvođenju svih vrsta vježbi na raznim spravama, te pravilnom odabiru vježbi za pojedine vježbače i kreiranju individualnih kratkoročnih i dugoročnih programa vježbanja.

INSTRUKTOR GRUPNOG FITNESA UZ GLAZBU

Polaznik programa Instruktor grupnog fitnesa uz glazbu steći će znanja i vještine potrebne za organizaciju i vođenje grupnog vježbanja uz glazbu, primjenjujući principe i pravila sportskog treninga i suvremene nastavne metode. Također, steći će znanja o pravilnom izvođenju vježbi u raznim tehnikama grupnog vježbanja uz glazbu, te pravilnom odabiru vježbi za pojedine grupe vježbača i kreiranju programa vježbanja za pojedine grupe vježbača u raznim tehnikama.

VODITELJ JOGE I PILATESA

Polaznik programa Voditelj joge i pilatesa steći će znanja i vještine potrebne za dobru organizaciju vježbi joge i pilates treninga, primjenjujući principe i pravila sportskog treninga i suvremene nastavne metode. Također će steći znanja o pravilnom izvođenju svih vrsta vježbi joge i pilatesa, te pravilnom odabiru vježbi za pojedine populacijske skupine i kreiranju individualnih programa.

ANIMATOR SLOBODNOG VREMENA U TURIZMU

Polaznik programa Animator slobodnog vremena u turizmu steći će znanja o vrstama sportske rekreacije i animacije u turizmu, kao i vještine organiziranja i vođenja raznih programa. Ovladat će tehnikama uspješne komunikacije, javnog nastupa i prezentacije. Upoznat će čimbenike koji utječu na turističku ponudu i potražnju, te kako funkcionira turističko tržište. Također, upoznat će se s psihološkim potrebama čovjeka i načinima kako ih zadovoljiti. Usvojit će mjere za provođenje zaštite na radu.

VODITELJ SPORTSKE REKREACIJE ZA RAD S DJECOM

Polaznik programa Voditelj sportsko rekreacijskih aktivnosti za djecu steći će znanja i vještine potrebne za dobru organizaciju, provođenje i nadziranje sportske rekreacije s djeceom predškolske i rane školske dobi , prilagođavanjem načina vježbanja motoričkim i funkcionalnim sposobnostima djece, te odabirom najboljeg oblika i metode vježbanja, kao i planiranjem aktivnostia kroz odabir vježbi, određivanje intenziteta i dužine vježbanja. Polaznik će naučiti samostalno kreirati individualne kratkoročne i dugoročne programe sportske rekreacije za djecu, komunicirati na primjeren i kulturan način s djecom i roditeljima, te primijeniti pravila zaštite na radu u prostorima za sportsko rekreacijske aktivnosti i pružiti prvu pomoć.