INSTRUKTOR FITNESA

Polaznik programa Instruktor fitnesa steći će znanja i vještine potrebne za dobru organizaciju, provođenje i nadziranje fitness treninga, prilagođavanjem načina vježbanja motoričkim i funkcionalnim sposobnostima vježbača te odabirom najboljeg oblika i metode vježbanja, kao i planiranjem fitness treninga kroz odabir vježbi, određivanje intenziteta i dužine vježbanja. Polaznik će naučiti samostalno kreirati individualne i grupne kratkoročne i dugoročne fitness programe, komunicirati na primjeren i kulturan način s vježbačima, primijeniti pravila zaštite na radu u prostorima za vježbanje i pružiti prvu pomoć.

INSTRUKTOR FITNESA U TERETANI

Polaznik programa Instruktor fitnesa u teretani steći će znanja i vještine potrebne za dobru organizaciju treninga u teretani, primjenjujući principe i pravila sportskog treninga i metode vježbanja. Također, steći će znanja i vještine pravilnog izvođenja vježbi s raznim rekvizitima i trenažerima, kao i pravilnog odabira vježbi za pojedine vježbače. Polaznik će naučiti samostalno kreirati kratkoročne i dugoročne individualne fitness programe vježbanja, komunicirati na primjeren i kulturan način s vježbačima, primijeniti pravila zaštite na radu u prostorima za vježbanje i pružiti prvu pomoć.

INSTRUKTOR GRUPNOG FITNESA UZ GLAZBU

Polaznik programa Instruktor grupnog fitnessa uz glazbu steći će znanja i vještine potrebne za organizaciju i vođenje grupnog vježbanja uz glazbu, primjenjujući principe i pravila sportskog treninga i metode vježbanja. Također, steći će znanja i vještine pravilnog izvođenja koreografija i vježbi u raznim oblicima grupnog vježbanja uz glazbu, kao i pravilnog odabira vježbi i plesnih koraka za pojedine vježbače te samostalnog kreiranja različitih programa vježbanja uz glazbu za pojedine grupe vježbača.

VODITELJ JOGE I PILATESA

Polaznik programa Voditelj joge i pilatesa steći će znanja i vještine potrebne za dobru organizaciju joga i pilates treninga, primjenjujući principe i pravila sportskog treninga i metode vježbanja. Također, steći će znanja o pravilnom izvođenju svih vrsta vježbi joge i pilatesa, pravilnom odabiru vježbi za pojedine populacijske skupine i kreiranju individualnih i grupnih programa vježbanja pilatesa i joge.

VODITELJ BICIKLISTIČKIH REKREACIJSKIH AKTIVNOSTI

Polaznik programa Voditelj biciklističkih rekrecijskih aktivnosti steći će znanja o biciklizmu kao obliku sportske rekreacije, vrstama bicikala, biciklističke opreme, alatima i servisu na terenu, o pravilnom izvođenju tehnika vožnje na raznim podlogama i pravilnoj prehrani. Uz znanje kartografije i orijentacije na terenu savladat će vještine potrebne za odabir, planiranje i organizaciju biciklističkih ruta te naučiti kako izraditi detaljan plan i tehnički opis biciklističke rute.

ANIMATOR SLOBODNOG VREMENA U TURIZMU

Polaznik programa Animator slobodnog vremena u turizmu steći će znanja o vrstama sportske rekreacije i animacije u turizmu, kao i vještine organiziranja i vođenja raznih programa. Ovladat će tehnikama uspješne komunikacije, javnog nastupa i prezentacije. Upoznat će čimbenike koji utječu na turističku ponudu i potražnju, te kako funkcionira turističko tržište. Također, upoznat će se s psihološkim potrebama čovjeka i načinima kako ih zadovoljiti. Usvojit će mjere za provođenje zaštite na radu.

VODITELJ SPORTSKE REKREACIJE ZA RAD S DJECOM

Polaznik programa Voditelj sportsko rekreacijskih aktivnosti za djecu steći će znanja i vještine potrebne za dobru organizaciju, provođenje i nadziranje sportske rekreacije s djecom predškolske i rane školske dobi, prilagođavanjem načina vježbanja motoričkim i funkcionalnim sposobnostima djece, odabirom najboljeg oblika i metode vježbanja, kao i planiranjem aktivnosti kroz odabir vježbi, određivanje intenziteta i dužine vježbanja. Polaznik će naučiti samostalno kreirati individualne kratkoročne i dugoročne programe sportske rekreacije za djecu, komunicirati na primjeren i kulturan način s djecom i roditeljima, primijeniti pravila zaštite na radu u prostorima za sportsko rekreacijske aktivnosti i pružiti prvu pomoć.