NOVI PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA U PONUDI

Programi osposobljavanja za poslove Vizažista, Kozmetičke njege lice, te za Iznajmljivanje i održavanje kuća za odmor i apartmana nove su edukacije koje od ove jeseni možete upisati u našoj ustanovi. Svi programi su odobreni od Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, te se po završetku upisuju u e-radnu knjižicu.

Polaznici programa za Vizažista steći će vještine upotrebe kozmetičkih preparata, sredstava i pribora za šminkanje, te šminkanja prema obliku lica, tipu i stanju kože te prigodama i željama klijenata. Također, steći će znanja iz anatomije i dermatologije o građi i funkciji kože, te stanjima i promjenama na koži, iz poslovne komunikacije i bontona, osobne higijene, higijene prostorija, kao i uređaja i pribora, te zaštite na radu i prve pomoći.
Više na https://ustanovamagistra.hr/vizazist

Polaznik programa Kozmetička njega lica steći će vještine korištenja opreme, pribora i preparata za čićenje i njegu lica, te primjene postupaka čišćenja i kozmetičke njege lica. Također, steći će znanja iz anatomije i dermatologije o građi i funkciji kože, te stanjima i promjenama na koži, zatim znanja i vještine iz poslovne komunikacije i bontona, te zaštite na radu i prve pomoći.
Više na https://ustanovamagistra.hr/kozmeticka-njega-lica

Polaznik programa Iznajmljivanje i održavanje kuća za odmor i apartmana steći će znanja i ovladati vještinama potrebnim za organizaciju poslovanja i rukovođenje. Organizirat će promotivne aktivnosti, provesti rezervaciju kuća za odmor i apartmana, voditi poslove prijave i odjave gostiju u skladu sa zakonskom regulativom, informirati goste o turističkoj destinaciji i njenoj ponudi, organizirati usluge održavanja kuća za odmor i apartmana, te događaje ili usluge na zahtjev gosta. Također, steći će vještine komunikacije s gostima i primjene pravila poslovnog bontona, mjera zaštite na radu i pružanja prva pomoći.
Više na https://ustanovamagistra.hr/iznajmljivanje-i-odrzavanje-kuca-za-odmor-i-apartmana

Za upis u željeni program potrebno je poslati upit na e-mail: info@ustanovamagistra.hr ili uputiti poziv na 099 233 8910, gdje ćete dobiti detaljne informacije o programu, uvjetima i dokumentima potrebnim za upis.

Djelatnici Ustanove za cjeloživotno učenje Magistra Vas očekuju!